Selecteer een pagina

Zo gaan we te werk:

 • We starten met het grondig onderzoeken van de oorzaak achter de klachten, zodat we volledig begrijpen waarom ze optreden. Tijdens de intake, die wordt uitgevoerd aan de hand van een vragenlijst (anamnese), krijg je bovendien meteen een kort advies.
 • Bij het daaropvolgende consult gaan we samen aan de slag om een plan van aanpak op te stellen. Dit plan is gericht op het bereiken van een betere mentale en fysieke balans. We nemen de tijd om te bespreken welke stappen we gaan nemen en hoe deze zullen bijdragen aan jouw welzijn.
 • Daarna evalueren we hoe ver we gekomen zijn en passen, indien nodig, het plan verder aan. Het is belangrijk dat we flexibel blijven en ons aanpassen aan jouw specifieke behoeften en reacties.
 • Indien nodig gaan we zelfs nog een stap verder met laboratorium onderzoek. Denk hierbij aan bloed-, darm-, feces- (ontlasting), speeksel-, urine- en DNA-testen. Deze diepgaande analyses helpen ons om nog meer inzicht te krijgen en het behandelplan verder te verfijnen, altijd met jouw welzijn als prioriteit.

   

  Tarieven incl. btw

  • Eerste consult €125 (1,5 u)
  • Vervolgconsult €75 (1 u)
  • Vervolgconsult €45 (0,5 u)
  • DNA Health test €289 nu €249 (zonder professionele analyse)
  • Professionele DNA analyse: €299
   • Hier zit in: €150 data activeren (machtiging krijgen om de DNA te laten bekijken), €75 per uur: 1 uur voorbereiding van de data + 1 uur consult met cliënt.

  Welke zorgverzekeraars vergoeden?

  Indien je verhinderd bent, verzoek ik je vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren jouw afspraak af te melden. Anders ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de behandeling/consult in rekening te brengen.

   

  DNA test

  Met een DNA-test krijg je inzicht in je genen en ontvang je betrouwbare leefstijladviezen op basis van jouw DNA-profiel.

  Je DNA wordt geanalyseerd in een onderzoekslaboratorium. De resultaten zijn toegankelijk via een app of als downloadbaar PDF-rapport. Met dit paspoort kunnen artsen en apothekers de juiste individuele dosering bepalen voor ongeveer zestig geneesmiddelen.

  Bij een bezoek aan mijn praktijk nemen we samen de tijd om dit duidelijk te bespreken. Als er aandachtspunten zijn, stellen we samen een plan op om deze aan te pakken. Alle opties staan daarbij open, zodat je zelf kunt beslissen hoe je jouw doel wilt bereiken.

  Bloedtest

  Met een bloedtest krijg je direct inzicht in de kwaliteit van verschillende bloedwaarden. Als je bij mij langskomt, bespreken we welke test het beste is en sturen we deze meteen naar het laboratorium. Uit het analyserapport halen we de nodige gegevens om jou helderheid te geven over je lichamelijke huishouding. Kortom, we nemen samen de tijd om dit duidelijk te maken.

  Als er aandachtspunten zijn, stellen we samen een plan op om deze hindernissen aan te pakken. Daarin staan alle opties open. Dit betekent dat je dit mogelijk zelf kunt oplossen, begeleiding van mij effectief kan zijn, of een doorverwijzing naar een andere specialist de snelste weg naar de oplossing is. Wat dat betreft is het bereiken van jouw doel uiteraard het belangrijkste.

   Neurotransmitter test

   Neurotransmitters, ook wel ‘hersenboodschappers’, regelen verschillende processen in de hersenen die vooral te maken hebben met je stemming. Het zijn signaalstoffen die impulsen overbrengen naar de zenuwen, wat essentieel is voor je lichaam. Daarom is het belangrijk dat ze in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Een disbalans in de aanmaak van neurotransmitters kan namelijk verschillende belangrijke processen in de hersenen verstoren.

   Met de neurotransmitter test krijg je inzicht in de waarden van de vier belangrijkste neurotransmitters (hormonen): dopamine, acetylcholine, serotonine en GABA.

   Zet nu de eerste stap terug naar jouw balans!

   Telefoon

   +316 571 517 10

   Agenda

   Afspraak plannen