Selecteer een pagina

Vroeger wist ik eigenlijk nooit wat mijn ware passie was, dus begon ik gewoon als werktuigbouwkundig tekenaar. Na mijn tijd toen ik nog  voetbalde voelde ik echter een groeiende interesse in beweging, zoals fitness, en in het optimaliseren van zowel mijn fysieke als mentale welzijn. Ik wilde mijn carrière in technische bouwwerken omzetten naar iets wat beter bij mijn nieuwe passie paste.

In mijn vrije tijd wilde ik alles weten over het menselijk mechanisme. Daarom ben ik veel gaan lezen en luisteren, met name over de nieuwste wetenschappen op het gebied van voeding, omdat dit cruciaal is! Het is immers net zo belangrijk als het creëren van een optimale leefstijl.

Tijdens het begin van de coronaperiode besloot ik me volledig om te scholen. Mijn verdieping in deze onderwerpen was zo intens dat ik het zag als een kans om het roer om te gooien! In eerste instantie dacht ik aan diëtetiek, maar mijn interesse lag meer bij het totale, holistische en vitale plaatje van de mens. Zo kwam ik uit bij orthomoleculaire therapie. Na het bekijken van een webinar was ik meteen verkocht! Het sloot perfect aan bij waar ik altijd al mee bezig was: ontdekken hoe voeding precies werkt in ons lichaam en hoe het alle andere verbindingen beïnvloedt, zoals DNA, onze hersenen, hormonen, enzovoort.

Ik volgde de opleiding tot orthomoleculair therapeut en slaagde met succes! Als therapeut is het essentieel om medische kennis (MBK) te hebben, dus volgde ik ook die HBO-studie. Hierdoor begrijp ik nu goed hoe het totale lichaam psychisch, anatomisch en pathologisch functioneert. Daarna specialiseerde ik me verder als professioneel DNA-testanalist.

Met al deze verworven kennis heb ik nu alles in huis om, als orthomoleculair therapeut in Zeeland, te doen waar ik altijd van gedroomd heb… ‘Mensen op wetenschappelijke wijze een optimale balans te bieden tussen een gezond lichaam en ontspannen geest!’

Vanuit mijn praktijk in het prachtige Hulst  breng ik, als gecertificeerd orthomoleculair therapeut, mijn klanten uit Zeeuws-Vlaanderen, Brabant, Zeeland, Belgisch Vlaanderen en zelfs Zuid-Holland op weg naar hun beste balans.

Zet nu de eerste stap terug naar jouw balans!

Telefoon

+316 571 517 10

Agenda

Afspraak plannen