Selecteer een pagina

Korting:

Indien je geen behoefte hebt aan advies maar wel vertrouwd bent met het gebruik van supplementen, kun je hier korting krijgen:

DNA test

Met een DNA-test krijg je inzicht in je genen en ontvang je betrouwbare leefstijladviezen op basis van jouw DNA-profiel.

Je DNA wordt geanalyseerd in een onderzoekslaboratorium. De resultaten zijn toegankelijk via een app of als downloadbaar PDF-rapport. Met dit paspoort kunnen artsen en apothekers de juiste individuele dosering bepalen voor ongeveer zestig geneesmiddelen.

Bij een bezoek aan mijn praktijk nemen we samen de tijd om dit duidelijk te bespreken. Als er aandachtspunten zijn, stellen we samen een plan op om deze aan te pakken. Alle opties staan daarbij open, zodat je zelf kunt beslissen hoe je jouw doel wilt bereiken.

Bloedtest

Met een bloedtest krijg je direct inzicht in de kwaliteit van verschillende bloedwaarden. Als je bij mij langskomt, bespreken we welke test het beste is en sturen we deze meteen naar het laboratorium. Uit het analyserapport halen we de nodige gegevens om jou helderheid te geven over je lichamelijke huishouding. Kortom, we nemen samen de tijd om dit duidelijk te maken.

Als er aandachtspunten zijn, stellen we samen een plan op om deze hindernissen aan te pakken. Daarin staan alle opties open. Dit betekent dat je dit mogelijk zelf kunt oplossen, begeleiding van mij effectief kan zijn, of een doorverwijzing naar een andere specialist de snelste weg naar de oplossing is. Wat dat betreft is het bereiken van jouw doel uiteraard het belangrijkste.

  Neurotransmitter test

  Neurotransmitters, ook wel ‘hersenboodschappers’, regelen verschillende processen in de hersenen die vooral te maken hebben met je stemming. Het zijn signaalstoffen die impulsen overbrengen naar de zenuwen, wat essentieel is voor je lichaam. Daarom is het belangrijk dat ze in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Een disbalans in de aanmaak van neurotransmitters kan namelijk verschillende belangrijke processen in de hersenen verstoren.

  Met de neurotransmitter test krijg je inzicht in de waarden van de vier belangrijkste neurotransmitters (hormonen): dopamine, acetylcholine, serotonine en GABA.

  Zet nu de eerste stap terug naar jouw balans!

  Telefoon

  +316 571 517 10

  Agenda

  Afspraak plannen